Saltar al contenido

Començant a planificar el 2021

Aquesta setmana ja hem anat baixant el ritme d’activitat per centrar-nos a tancar temes i començar a planificar l’any 2021. Encara ens hem pogut reunir amb dos candidats a nous socis, que ens han mostrat la seva voluntat d’entrada a la nostra Patronal de cara al primer trimestre de 2021. Us aniré informant. Seguim treballant per acabar de donar forma a l’estructura de comissions i desplegar la seva activitat per l’any 2021. Estem planificant ja algunes activitats pel primer trimestre com la presentació del paper realitzat conjuntament amb AED i en aquest cas fet per IBM al voltant de l’empresa cognitiva pel mes de febrer. També estem esperant agenda per trobades institucionals.

Seguint amb l’aposta de comunicació, aquesta setmana publiquem una nova entrevista a un dels nostres nous socis, en Carles Aguilar de AKTIOS. També continuem fent difusió al web i les xarxes socials de les notícies i novetats dels nostres associats. Us convidem a seguir-nos als nostres perfils de Twitter i Linkedin i al nostre web (www.consultorescatalunya.com).

Només em queda desitjar-vos unes bones festes i un any 2021 ple de salut, en què es compleixin els vostres millors desitjos i, si em permeteu, que entre tots anem consolidant la Patronal de les Consultores de Catalunya com una Patronal de referència del nostre país.

Jordi Marín

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *