Saltar al contenido

15 de febrer: tertúlia(21 al Palau Robert

El 15 de febrer se celebra la trobada tertúlia(21 (abans anomenada 12×12). Es tracta d’una jornada presencial, al Palau Robert, per a empresaris i professionals del sector que debatran i compartiran experiències amb un grup d’experts sobre la situació actual i el futur de la societat digital de Catalunya.

Des de l’ACEC, coorganitzem aquest acte com a Patronal de les Consultores de Catalunya conjuntament amb Tertulia Digital, PIMEC i la Generalitat de Catalunya.

Tomàs Cascante, president de Tertulia Digital, obrirà l’acte a les 9.30 h. A continuació, Antoni Cañete, president de PIMEC, donarà la benvinguda als assistents, seguit de Chema Casas, director general a Catalunya de Telefónica.
 
Com a director general de la Patronal moderaré la taula rodona de les 10.30 h, en què participaran Genís Roca, president de la Fundació Punt CatHelena Torras, CEO PaocapitalIsabel Ordoyo, VP Public Sector & Healthcare Capgemini, i Xavier Ferràs, associate professor ESADE Business & Law School.

A més, entrevistaré Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, sobre els plans de la secretaria i el futur digital de Catalunya.
Inscripcions obertes a https://www.tertulia21.cat/.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *