Saltar al contenido

6 de juliol: Tertulia21 al Movistar Centre

La trobada Tertulia21, de la qual som coorganitzadors, torna el pròxim 6 de juliol al Movistar Centre, a la plaça de Catalunya de Barcelona. La jornada, que se centrarà en el futur digital del país i l’impacte de la intel·ligència artificial, estarà organitzada de nou, igual que al febrer, per Tertulia Digital, la Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, PIMEC i l’ACEC.

Durant la jornada, tindré l’honor de moderar una taula rodona d’experts en el sector formada per Susana Prado, directora general d’Inetum Catalunya; Pilar Conesa, CEO d’Anteverti; Manel Sanromà, president de CIVICAi i professor de la URV, i Antoni Esteve, president del Grup Lavinia i professor de la UPF.

Després d’una conversa sobre el panorama digital a Catalunya entre Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, i Chema Casas, director general de Telefónica Catalunya, seré l’encarregat de resumir les conclusions de la jornada.

Us hi esperem!

Més informació i inscripcions a https://www.tertulia21.cat/ 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *