Saltar al contenido

A les portes de febrer

A punt d’arrencar el mes de febrer i abans d’avançar-vos l’activitat d’aquesta setmana i de les properes, m’agradaria ressaltar el moment important en què es troba el sector de la consultoria, al qual representem pels reptes del país, sobretot quan s’està definint el destí dels Fons Next Generation de la UE a casa nostra, que determinaran el futur de les properes generacions. Les nostres consultores han tingut un paper rellevant en la fase de definició i el tindran també en la fase de llançament i en la seva implementació, tant des de la perspectiva d’executors com de consultors dels quals les executen. Les consultores tindran igualment un paper essencial en l’avaluació d’aquestes. Crec que cal destacar aquesta aportació de valor tan essencial per al futur del nostre territori.

Les pròximes setmanes tenim cites importants en l’àmbit institucional en el context anterior. Hem programat trobades amb en Miquel Puig, coordinador dels Fons Next Generation a la GdC i regidor de l’Ajuntament de Barcelona; i amb en Lluís Juncà, director general de Promoció Econòmica del Departament d’Economia de la Generalitat. Igualment, podrem conèixer de primera mà els projectes que està desplegant i planificant un dels instruments fonamentals de l’Estat a casa nostra, el Consorci de la Zona Franca, amb en Pere Navarro, delegat especial de l’Estat.

Seguint amb l’aposta de comunicació, ja podeu seguir l’entrevista a Pablo Sarrias Bandrés, director de Nuevas Soluciones de MINSAIT del Grup INDRA, que parla sobre la realització dels processos electorals de forma telemàtica i com garantir la privacitat del votant.

Jordi Marín

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *