Saltar al contenido

Aliança amb Foment amb motiu dels fons Next Generation EU

Aquest dijous vam signar un acord de col·laboració amb Foment  del Treball per orientar les empreses sobre els fons ‘Next Generation EU’. Aquesta aliança té com a objectiu permetre a les empreses identificar i valorar si els seus projectes poden acollir-se als fons europeus i, si és així, acompanyar-les en l’adequació als criteris exigibles i obtenció dels fons.
Des de l’ACEC, vetllarem perquè els associats de Foment vegin cobertes les diferents necessitats de suport per accedir a aquests fons. D’aquesta manera, treballarem conjuntament amb Foment per promoure les oportunitats que ofereix el Pla Europeu de Recuperació.
L’acord el vam segellar David Tornos, secretari general de Foment, i jo mateix, com a director general de l’ACEC. L’acte va comptar també amb la presència d’Isabel Ordoyo, presidenta en funcions de l’ACEC; Benet Maimí, director Àrea de Negoci i Responsable Relacions Parlament i AAPP de Foment, i Kilian Garcia, director d’Internacional d’aquesta institució.
Aquest acord suposa una bona oportunitat per a tots els nostres associats i per reforçar el nostre paper com a Patronal de les Consultores de Catalunya, seguint amb la nostra voluntat de posar en valor la professió i vetllar pel mercat de la consultoria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *