Saltar al contenido

Article a Viaempresa / Jordi Marín, nou director de l’ACEC

L’exdirector de Microsoft a Catalunya lidera l’Associació Catalana d’Empreses Consultores, una entitat privada que representa els 40.000 empleats del sector

L’exdirector de Microsoft a Catalunya, Jordi Marín, ha estat nomenat nou director general de l’Associació Catalana d’Empreses Consultores (ACEC), una entitat de caràcter privat que representa els prop de 40.000 empleats que té el sector. ​Segons informen en un comunicat, es calcula que va generar un impacte econòmic de més de 3.000 milions d’euros a Catalunya l’any 2019, una xifra que suposa un creixement de més del 6% envers l’any anterior.

Actualment, Marín és senior advisor a Oryon Universal, partner en desenvolupament de negocis a la startup MyHealth Watcher i assessor en empreses reconegudes com Huawei i Grupo Planeta. També és membre del Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra i del Consell d’Administració ADI del Govern d’Andorra i combina la seva professió amb la docència en universitats com Esade i la UPF.

D’altra banda, l’ACEC, integrada per 20 empreses sòcies i 16 adherides, és la patronal de la consultoria a Catalunya i treballa per a promoure el creixement del sector, facilitar el reconeixement de la professió i reafirmar-se com l’entitat professional de referència en l’àmbit de la consultoria. Des del 1993, representa les principals empreses de consultoria ubicades a Catalunya, posant el focus en la transformació digital, estratègica i d’innovació de les empreses i administracions del país.

Marín reafirma la seva voluntat “d’actuar com a veu col·lectiva de les consultores establertes a Catalunya i seguir vetllant pels interessos del sector»

Jordi Marín ha succeït a Fernando Iglesias al capdavant de l’ACEC després de vuit anys al càrrec. Al llarg de la seva extensa trajectòria dins del sector, Marín ha ocupat alts càrrecs en consultories de renom com Capgemini i Indra. A més, Marín va fundar el centre d’estudis TecnoCampus Mataró i el canal de televisió Maresme Digital TV -la primera televisió digital pública local- i va ser secretari general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat.

Precisament per això, Marín reafirma la seva voluntat “d’actuar com a veu col·lectiva de les consultores establertes a Catalunya i seguir vetllant pels interessos del sector, de les empreses representades». «Realçar el prestigi del sector de la consultoria i reivindicar la professió són dos dels nous reptes que encara l’ACEC en aquesta nova etapa”, assegura Marín.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *