Saltar al contenido

Assemblea General 2021

Dimecres 27 d’octubre vam celebrar l’Assemblea General de l’any 2021. En primer lloc, vam ratificar els càrrecs de la Junta Directiva 2021-2026 i, posteriorment, vam repassar el gruix d’activitats que hem posat en marxa aquest any i vam aprovar els pressupostos del 2022, amb un increment del pressupost del 19%, que denota el creixement de la nostra Patronal. A l’Assemblea hi van assistir representants de les diferents consultores sòcies:  AccentureAddVanteAktiosBetter ConsultantsCapgeminiIBMIdeas for ChangeIndraInetumMiralles & SerraNTT DATASeidorSettingSII Concatel i T-Systems.

Isabel Ordoyo, de Capgemini Engineering, ocuparà el càrrec de presidenta, mentre que Santiago Aguilera, de Setting, serà el vicepresident i tresorer. Oriol Viaplana, de la consultora IBM, serà el secretari.
Pel que fa al repàs d’activitats de setembre i octubre que es va fer durant l’Assemblea, destacar l’arrancada de l’estudi de l’impacte de la consultoria a Catalunya amb la BSM-UPF, el dinar amb el president de la Fira de Barcelona, la reunió amb la consellera Victòria Alsina i, pròximament, la trobada amb Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat.
 
Seguim treballant per posar en valor el sector de la consultoria a Catalunya!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *