Saltar al contenido

Assemblea General i dinar amb el president del Port de Barcelona

Ahir dijous vam celebrar la nostra Assemblea General anual, en què a banda dels temes formals com l’aprovació de comptes del 2021, vam fer una repassada a tota l’activitat desplegada com a Patronal al llarg del primer semestre i les activitats previstes. Vam destacar el bon moment de la nostra Patronal amb la incorporació de l’empresa RICOH i la nostra capacitat d’incidència com a representants de la consultoria a Catalunya.

 

Entre les accions realitzades, destaquem les reunions celebrades aquest any amb institucions i entitats catalanes, com la Conselleria d’Economia, el SOC (creació d’un grup de treball SOC-ACEC per incidir en la manca de talent), el CTTI, la Direcció General de Fons Europeus i el Departament d’Empresa i Treball, a més de la trobada amb els grups parlamentaris i la participació en esdeveniments com la Mobile Week o la jornada Pymesconnect, organitzada per La Vanguardia i PIMEC. Pel que fa a les accions en què estem unint esforços, volem mencionar especialment l’estudi sobre consultoria amb la UPF-BSM, el postgrau amb EADA Business School i les demandes sobre la llei de contractes de serveis públics i la manca de talent. D’aquesta manera, Isabel Ordoyo, presidenta de l’ACEC, va destacar el bon moment de l’ACEC i el seu dinamisme, i jo mateix, director general, vaig posar en valor la tasca de l’ACEC com a referent de la consultoria a Catalunya.

 

Després de l’Assemblea General, vam celebrar un dinar amb el president del Port de BarcelonaDamià Calvet, a qui vam transmetre la nostra tasca com a Patronal i el nostre desig de seguir col·laborant amb les administracions i sentir-nos-hi valorats. El Port és un facilitador de l’economia catalana i és una de les infraestructures claus i bàsiques del país. El president Damià Calvet ens va donar a conèixer la fundació que llançarà el Port, que impulsarà projectes d’innovació i logística 4.0. i que suposarà una oportunitat de cara a les consultores. Aquesta fundació privada serà un espai de reflexió per plantejar cap a on van les infraestructures del futur.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *