Saltar al contenido

Bon estiu! Seguim sent Patronal!

En l’editorial d’avui voldria, en primer lloc, desitjar-vos un bon estiu a tots i totes i donar-vos les gràcies per compartir el dia a dia de l’activitat de l’ACEC-Patronal de les Consultores de Catalunya amb vosaltres.

En aquests darrers mesos, hem unit forces com a Patronal per reclamar la possibilitat de revisió dels contractes de serveis públics. Recentment, ens hem reunit amb  el secretari de Polítiques DigitalsDavid Ferrer; amb la directora general de Societat DigitalJoana Barbany, i amb la directora general de Contractació Pública de la GeneralitatNeus Colet, per analitzar-ho.
 
També estem treballant en la problemàtica de la manca de talent. Hem creat un grup de treball estable amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb qui hem acordat diferents línies de treball: l’anàlisi dels perfils que manquen en el mercat perquè el SOC els pugui estudiar, el programa FP Dual i l’enllaç amb les ofertes formatives d’alguns centres educatius, entre d’altres. 
 
A més, tenim sobre la taula diferents trobades amb el tercer sector, amb la directora general de Fons Europeus de la Generalitat de CatalunyaMariona Sanz. Un dels objectius és que la Patronal i les seves empreses puguin ajudar les organitzacions a gestionar els Fons Next Generation.
 
De cara a la tardor, enfoquem dos grans projectes. En relació amb la formació, estem posant en marxa amb EADA un postgrau de Consultoria, que s’iniciarà a l’octubre. Continuem treballant a més en l’estudi de l’impacte de la consultoria a Catalunya amb la UPF-BSM, que creiem que serà una fita important per realçar la nostra contribució a la transformació del país.
 
Aquestes són algunes de les grans línies de treballs dels darrers mesos de l’any. 
 
Ara toca recarregar forces per seguir treballant!
 
Ens veiem al setembre! Seguim sent Patronal!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *