Saltar al contenido

Bones festes i gràcies per seguir-nos!

Aquest any ha estat un any molt intens, amb més de 25 reunions entre les quals destaca la del conseller d’Economia, el d’Empresa i Treball o el president del Port. També la posada en marxa del postgrau de Consultoria amb EADA, la incorporació de dues empreses sòcies a l’ACEC –RICOH i AMMEGEST-, la creació del grup de treball estable sobre talent amb el SOC i els fruits del treball realitzat al voltant de la posada en valor del talent consultor. A més, aquest any hem assolit una de les fites que teníem al radar: la creació del primer informe de l’impacte de la consultoria a Catalunya. Aquest estudi, elaborat per un equip de recerca encapçalat per l’Oriol Montanyà i l’Erola Palau, ens permet radiografiar el sector i reafirmar la seva importància en l’economia catalana. Vull donar les gràcies de nou a les empreses sòcies que l’han patrocinat: T-SystemsSeidorNTT DATACapgemini i SII Concatel. El podeu consultar sencer aquí.

 

Començarem l’any 2023 amb força amb la celebració del 12×12 -ara, tertúlia(21- el 15 de febrer. Una trobada presencial, al Palau Robert, per a empresaris i professionals del sector que debatran i compartiran experiències amb un grup d’experts sobre la situació actual i el futur de la societat digital de Catalunya. Des de l’ACEC, coorganitzem aquest acte com a Patronal de les Consultores de Catalunya conjuntament amb Tertulia Digital, PIMEC i la Generalitat de Catalunya. A més, ja tenim programades dues trobades importants: amb el DG de LOCALRET per parlar de l’Agenda Digital de Ciutats, i amb el nou secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat, Sergi Marcén.

 

Gràcies per estar al nostre costat un any més i per ajudar-nos a consolidar la Patronal de les Consultores de Catalunya com una Patronal de referència del nostre país.
 
Des de l’ACEC us volem desitjar a tots i a totes unes bones festes de Nadal. Esperem que l’any 2023 vingui carregat d’èxits, de salut i de grans projectes!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *