Saltar al contenido

Canvi de data i format del 12×12: tertúlia(21 se celebrarà el 15 de febrer

El 12×12, la jornada de la societat digital de Catalunya, es trasllada al 15 de febrer de 2023 amb un nou format i un nou nom: tertúlia(21. Consistirà en una trobada presencial, al Palau Robert, per a empresaris i professionals del sector que debatran i compartiran experiències amb un grup d’experts sobre la situació actual i el futur de la societat digital de Catalunya.

Des de l’ACEC, coorganitzem aquest acte com a Patronal de les Consultores de Catalunya conjuntament amb Tertulia Digital, PIMEC i la Generalitat de Catalunya.

A més, com a director general de la Patronal conduiré aquest acte i entrevistaré Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, sobre els plans de la secretaria i el futur digital de Catalunya. Isabel Ordoyo, presidenta de l’ACEC i VP Public Sector & Healthcare de Capgemini, formarà part d’una taula rodona.

Es tracta d’una trobada molt exclusiva, per aprendre, compartir idees, establir sinergies i participar en les experiències i projectes d’empresaris i professionals d’àmplia i reconeguda trajectòria en el sector digital.

Les inscripcions s’obriran la propera setmana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *