Saltar al contenido

Celebració de l’Assemblea General de l’ACEC

Avui hem celebrat l’Assemblea General de l’ACEC – Patronal de les Consultores de Catalunya.

Hem començat la sessió recordant la tasca principal de l’ACEC com a Patronal de la Consultoria de Catalunya i en especial de representació d’un dels sectors més importants, així com la defensa de la professió de consultor/a.

 

A continuació, hem fet balanç de les activitats desplegades en els darrers mesos, com per exemple les reunions sobre la qüestió dels contractes de serveis públics i el valor del talent digital -inclosa la reivindicació als mitjans de comunicació-, la posada en marxa d’un postgrau de consultoria amb EADA, o l’elaboració d’un estudi sobre l’impacte de la consultoria a Catalunya amb la UPF-BSM.

 

A nivell institucional, ens hem reunit darrerament amb el president del Port de Barcelona, Damià Calvet; amb la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat, o amb el SOC, en el marc del grup de treball estable al voltant de la manca de talent digital, etc.

 

Com a última novetat en matèria d’associats, cal destacar la incorporació de RICOH i d’AMMEGEST a l’ACEC. Des de l’any 2021, s’han incorporat 8 empreses a la Patronal.

 

Som la Patronal de les Consultores de Catalunya i seguim treballant per posar en valor i defensar els interessos de la nostres empreses i la nostra professió!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *