Saltar al contenido

Com comença 2021

Abans de fer-vos algun apunt de la nostra activitat durant aquest inici d’any, m’agradaria posar en valor el paper de les nostres empreses i del nostre sector en aquest 2021. És un moment clau per a la consultoria. Després del 2020, el 2021 és l’any de mirar cap al futur, de consolidar la transformació digital de les nostres empreses, però també de repensar i engegar nous models de negoci i de seguir sumant a les nostres empreses altres elements de competitivitat, com la sostenibilitat, la innovació o la potenciació del nostre talent. I en tots aquests camps, les nostres empreses i el nostre sector, la consultoria, són cabdals. Per altra banda, tenim una oportunitat històrica amb els Fons de la UE Next Generation, on ens juguem la recuperació però també la nostra competitivitat futura, i aquí altre cop el paper de les nostres empreses està sent cabdal en la definició i l’acompanyament a la generació de projectes, i encara ho serà més en la seva implementació i en la garantia del seu impacte.

Aquestes setmanes estem reiniciant l’activitat institucional. El passat 20 de gener, la nostra vicepresidenta, Isabel Ordoyo, d’ALTRAN-Cap Gemini, va participar activament en una taula rodona sobre innovació i transformació digital a ESADE. Les pròximes dues setmanes ja tenim data per a diferents reunions institucionals molt focalitzades en un dels temes clau d’aquest any, els Fons Next Generation de la UE.

Seguint amb l’aposta de comunicació, ja podeu seguir l’entrevista a Susana Prado, d’INETUM – CATALUNYA, en què fa balanç del 2020 i apunta els reptes i el paper del nostre sector el 2021.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *