Saltar al contenido

Igualtat de Gènere

Seguint en la línia del desplegament de la nostra activitat, estem concretant la nostra col·laboració amb la Patronal Foment del Treball en el marc dels Fons Next Generation, que en les pròximes setmanes explicarem. De la mateixa manera, pel que fa a l’acord amb el BIT Habitat de l’Ajuntament de Barcelona, estem concretant tres línies de treball: tertúlies bimensuals a Ca l’Alier, formació i intercanvi de coneixement en innovació pública i l’anàlisi d’un fons d’inversió publicoprivat per a iniciatives innovadores. En aquest sentit, ben aviat desplegarem l’activitat de la nostra Comissió de Talent amb propostes concretes, en especial en l’àmbit de la formació. Estem programant també per les pròximes setmanes una trobada amb l’Oscar Sala, que ens presentarà el programa ‘The Collider’ de la Mobile World Capital.

Em plau anunciar també la creació d’una Comissió d’Igualtat de Gènere dins de la Comissió de Talent de la nostra Patronal. En el marc de la setmana del 8M, des de l’ACEC volem reivindicar la necessitat de seguir treballant per una igualtat efectiva. En el sector TIC, la presència femenina és d’aproximadament un 30%, però en algunes companyies és, fins i tot, inferior. Creiem que s’han de promoure iniciatives per atreure talent jove femení a les carreres STEM i, per això, ens estem sumant a totes aquelles polítiques que ajudin a incrementar la propensió de les més joves a escollir aquest tipus de graus. Des de les nostres empreses associades treballem per la flexibilització i la conciliació, l’equiparació salarial i l’accés de les dones a càrrecs directius.

Al nostre web (www.consultorescatalunya.com) podeu seguir aquesta setmana l’entrevista a la nostra presidenta en funcions Isabel Ordoyo, que parla de la situació de la dona en el món de la consultoria i les TIC i dels reptes que existeixen. A més, en matèria de comunicació, el dia 8 de març també vam fer difusió a les nostres xarxes socials del programa de ràdio sobre #DonaTIC, de Barcelona Dot, en què vaig participar juntament amb Joana Barbany i Roser Xalabarder.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *