Saltar al contenido

Construint el nou futur

La setmana passada vaig tenir el privilegi de participar en dos grans esdeveniments dels quals vull compartir reflexions. Primer, com a director general de l’ACEC – Patronal de les Consultores de Catalunya, vaig poder participar en el debat de Barcelona Demà, la reflexió estratègica en clau metropolitana que vam celebrar al TecnoCampus de Mataró. Després, com a expert en transformació de digital i de ciutats, a Orihuela, a la presentació dels candidats de la Copa España Creativa i el Fòrum de Ciutats i Territoris Creatius.
En ambdós casos vam parlar sobre futur, oportunitats, territori, talent, innovació, creativitat, nous sectors, cultura, canvi climàtic, sostenibilitat, art, patrimoni… En definitiva, sobre com gestiona cada territori el futur dels seus ciutadans oferint més qualitat i noves oportunitats de treball o de negoci… El símil amb les nostres empreses és evident. En un nou escenari, un nou marc, nous mercats, una nova era i una nova societat, cal, sense perdre arrels, ADN i cultura, reinventar-se, transformar-se, crear nous models de negoci, abordar nous mercats i canviar les formes de treballar i produir en xarxa.
El moment és cabdal, és un moment de canvi d’era que tot just comencem a veure, i les oportunitats per a les nostres empreses, per als nostres territoris i per al talent són espectaculars. Som conscients que la tecnologia n’és un dels motors, però també la innovació, les persones i una societat i unes empreses més humanes i més conscients. Sabem que es tracta de xarxa, de col·laboració, de sumar la diversitat i també de sostenibilitat, de responsabilitat i de respecte al nostre entorn. Els territoris i els ecosistemes juguen un paper destacat en aquest futur.
Des de la nostra Patronal i les nostres empreses, treballem cada dia amb els nostres clients, tant privats com públics, per construir aquest futur. Contribuint a la reflexió, intercanviant coneixement i acompanyant en l’acció i el canvi a curt, a mitjà i a llarg termini. Compteu amb nosaltres per construir aquest nou futur!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *