Saltar al contenido

Continuem contactant i avançant

Aquests dies, parlant amb moltes de les empreses sòcies, hem arribat a la conclusió que, en un context incert, la nostra tasca és més crítica que mai. Estem ajudant moltes empreses a enfocar nous models de negoci, noves relacions amb els nostres clients i també a abordar veritables processos de transformació de les nostres organitzacions, amb especial incidència en la transformació digital i la seva implementació. Estem veient l’aterratge en el dia a dia dels nostres clients de moltes tecnologies com la IA, el Big Data, el 5G, etc. Estem acompanyant en noves formes de treball i organització i estem clarament ajudant i liderant com a consultores l’entrada de les nostres empreses, dels nostres clients i dels nostres partners al segle XXI.

Internament hem seguit treballant en el desplegament de la nostra estructura de comissions. Estem a punt de posar en marxa les de talent, innovació i comunicació; els grups de treball vinculats a l’acord amb l’Ajuntament de Barcelona i el desplegament de l’acord recent amb Foment del Treball, uns temes dels quals us informarem ben aviat. Amb tot plegat, consolidarem no solament la nostra activitat institucional, sinó també començarem a donar forma a les nostres capacitats d’actuació com a Patronal de les Consultores de Catalunya en diferents àmbits importants per al nostre futur.
Seguint amb l’aposta de comunicació, ja podeu seguir l’entrevista d’aquesta setmana al nostre associat i, a la vegada, partner en comunicació Tertulia Digital. El seu president, Tomás Cascante, reflexiona sobre com ha influït la COVID-19 en la manera en què es comuniquen les organitzacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *