Saltar al contenido

Contribuïm a fer créixer i avançar el país

Aquesta setmana hem signat un conveni amb el Barcelona Institute of Technology for the Habitat (BIT Habitat) amb l’objectiu d’actuar conjuntament en les activitats i actuacions que fomentin la innovació urbana a Barcelona. El BIT Habitat és una fundació de l’Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat promoure la innovació urbana a la ciutat i fomentar la recerca en activitats relacionades amb l’hàbitat urbà.

Entre les accions que contempla aquest marc de col·laboració s’inclou la creació d’un fons d’inversió per a projectes innovadors que millorin la vida a la ciutat, la cessió d’espais de Ca l’Alier per a la celebració d’actes i reunions, la participació de l’ACEC en les formacions de l’Ajuntament i l’organització d’un fòrum d’innovació entre les consultores i l’Ajuntament de Barcelona per compartir idees i tendències de futur. En les pròximes setmanes posarem en marxa aquestes accions i us n’anirem informant.

Aquesta col·laboració segueix un dels nostres objectius com a Patronal de les Consultores de Catalunya: posar el coneixement i l’experiència de les nostres consultores al servei de les institucions i dels agents de la nostra societat amb la intenció de fer créixer i avançar el país.

Avui us portem un nou ‘Who’s Who’, aquesta vegada a Susana Prado, directora general d’Inetum a Catalunya, què ens explica a què es dedica aquesta consultora i perquè formen part de l’ACEC.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *