Saltar al contenido

Creació d’un premi al talent digital

En l’editorial d’avui m’agradaria informar de dos temes de caràcter intern: la setmana vinent es reunirà la Junta de l’ACEC i, el 28 d’octubre, se celebrarà l’Assemblea General, en què es farà un resum de l’activitat realitzada l’any 2022 i s’aprovaran els pressupostos per al 2023.

 

De la mateixa manera, aprofito per recordar que d’aquí dos mesos, el 14 de desembre de 2022, tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el 12×12, la trobada del sector tecnològic català en què es reflexionarà sobre el futur digital de Catalunya.

 

Tal com explico en la meva darrera intervenció a BARCELONA DOT, Tertulia Digital i l’ACEC volem contribuir al desenvolupament del talent digital a casa nostra. Tenim un problema de generació del talent digital necessari per al nostre país. N’hem de crear més i retenir-lo. Per aquest motiu, volem posar en marxa els premis ‘Barcelona 12×12 Talent’, que els presentarem al congrés del 14 de desembre i que tindran com a objectiu donar a conèixer les organitzacions i persones que durant el 2023 hagin contribuït a fomentar el talent digital a la ciutat. Els premis s’entregaran en la trobada del 12×12 de l’any vinent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *