Saltar al contenido

Des de l’ACEC estem contribuint a construir el futur digital de Catalunya

Estem a menys de dues setmanes del 12×12 que, com sabeu, aquest any coorganitzem conjuntament amb Tertulia Digital la Generalitat de Catalunya i PIMEC.
Aquests dies heu pogut anar veient vídeos d’algunes de les nostres consultores (Sopra SteriaInetum, SII Concatel…) parlant-ne i escalfant motors per al debat.
La nostra patronal hi tindrà un important protagonisme, ja que hi participarà la nostra presidenta, Isabel Ordoyo; la membre de la Junta Susana Prado, i jo mateix, moderant dues de les taules cabdals.
En concret, en les nostres taules volem abordar el futur digital de Catalunya, de la nostra economia i del nostre sistema d’innovació, i ho volem fer amb els experts en la matèria, repassant primer l’estat de la qüestió, analitzant els punts febles i les oportunitats i projectant els escenaris de futur.
 
De vegades es diu que el futur es construeix fent camí. Segurament, parlant del futur digital de Catalunya, nosaltres estem contribuint a construir-lo. La nostra Patronal hi és present i n’és una de les protagonistes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *