Saltar al contenido

Editorial / Jordi Marín

Aquesta ha estat també una setmana d’activitat intensa a l’ACEC. 

Hem estat treballant per tirar endavant un dels projectes més importants de la Patronal, l’Informe de la Consultoria a Catalunya, que volem presentar el 2021. Concretament, hem tancat l’acord amb el Departament d’Economia de la Generalitat i hem comptat amb la participació de cinc companyies sòcies. Aquesta setmana ens hem reunit amb una de les principals entitats financeres de casa nostra per acabar de concretar el finançament necessari.
Seguim amb les reunions institucionals i amb l’activitat de visibilitat de la nostra Patronal. Recentment ens hem reunit amb el Comissionat per la Transformació Digital i la Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, amb qui estem tancant un acord amb la Fundació BIT Habitat, que pròximament donarem a conèixer. A més, ens hem reunit també amb la Patronal FEMCAT per tal de poder intercanviar punts d’interès.

Pel que fa al treball de comunicació i difusió de la Patronal, hem donat de baixa el web www.asocat.org, que substituïm per www.consultorescatalunya.com, i hem seguit amb les entrevistes als associats. Aquesta setmana és el torn de Javier Creus, de Ideas for Change, un dels nostres nous associats. Per últim, estem treballant també per publicar un nou paper amb AED sobre l’empresa cognitiva amb IBM, que preveiem presentar el febrer del 2021. 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *