Saltar al contenido

El sector de la consultoria segueix creixent

En l’editorial d’aquesta setmana aprofitaré per reflexionar sobre l’avenç de les dades de l’estudi sobre consultoria a Espanya que elabora l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria respecte a la facturació i al creixement del sector.

 

Les dades són força bones: la consultoria va incrementar gairebé un 9% els seus ingressos l’any passat i va augmentar també la contractació de personal. Aquestes dades reflecteixen la importància d’aquest sector, que està creixent amb força. Si les extrapoléssim a casa nostra, les dades serien similars o superiors en aquest moment per la dinamització del mercat a Catalunya.

 

La causa d’aquest creixement és, segurament, que totes les empreses estan remant amb força en la transformació digital, en la creació de nous models de negoci i en la internacionalització, uns processos que acostumen a anar acompanyats de les nostres consultores.
Aquest creixement és el resultat de l’impacte de la consultoria a casa nostra, ajudant, acompanyant i accelerant la transformació de les nostres empreses.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *