Saltar al contenido

En marxa el postgrau en Consultoria!

Tal com vam anunciar la setmana passada, l’escola de negocis EADA i l’ACEC hem posat en marxa conjuntament un postgrau en Consultoria.

Dimecres de la setmana passada vam tenir l’oportunitat de debatre sobre el futur de la consultoria a casa nostra. Tenim el repte de crear el futur d’una professió i d’unes empreses que són cabdals com a sector per l’impacte que tenen en l’economia del país. Responent a aquest repte, hem dissenyat un postgrau que donarà una visió àmplia de la professió i de l’ecosistema empresarial, revisant les principals metodologies dels consultors i els temes que són primordials en l’actualitat, com la transformació digital, la innovació, la sostenibilitat o el lideratge.

A banda dels professors d’EADA, comptarem amb la participació activa de les empreses que formen part de la Patronal, com  KPMGSII ConcatelNTT DATAIdeas for ChangeAddVante o AKTIOS, entre d’altres. Així, entre el professorat, s’hi troben noms com Martí Casamajó, soci de Digital Government de NTT DATA, i Esther Sánchez, coordinadora de la Comissió de Talent de l’ACEC.

Creiem que és una oportunitat única de formar-se en una professió actual amb una gran perspectiva de futur. Us animem a difondre aquesta informació per tal de consolidar aquest postgrau com un programa de referència dels consultors d’avui i dels consultors del futur.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *