Saltar al contenido

Febrer, un mes d’intensa activitat

Aquest mes de febrer està sent per la nostra Patronal un mes d’intensa activitat. En dues setmanes ens hem reunit amb en Miquel Puig, coordinador del Comitè Assessor dels fons Next Generation a Catalunya; amb en Lluís Juncà, director general de Promoció Econòmica de la Generalitat de Catalunya, i amb en Pere Navarro, delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona. En aquestes trobades telemàtiques, hem pogut tornar a posar en valor la veu col·lectiva de la consultoria a Catalunya i conèixer de primera mà temes tan rellevants com el plantejament dels projectes Next Generation a casa nostra o les línies estratègiques i els projectes del Consorci de la Zona Franca vinculats a la promoció i dinamització econòmica del territori.

L’activitat intensa seguirà les pròximes setmanes amb les trobades amb en Michael Donaldson, comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern de l’Ajuntament de Barcelona, que ens servirà per presentar el nostre conveni, o amb en Jordi Garcia, director d’Estratègia i Operacions d’ENISA del Ministeri d’Indústria, entre d’altres.

Aquesta setmana també estem d’enhorabona per l’entrada de tres nous socis a la nostra Patronal, seguint en la línia d’ampliar la nostra representativitat. Dos dels nous socis són consultores vinculades a l’àmbit dels recursos humans, Evoluciona_t i INHAUS, i la tercera, Ecogesa (del grup Addvante), està especialitzada en l’àmbit de la sostenibilitat. Amb aquestes noves incorporacions, ja som 26 membres de ple dret que, sumats a les 17 empreses adherides, anem pel camí d’arribar a les 50 empreses vinculades a la nostra Patronal.

Al nostre web podreu seguir aquesta setmana l’entrevista que li hem fet a en Carles Polo, CEO de Evoluciona-t.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *