Saltar al contenido

Hem arrancat amb força el curs

Aquesta setmana vull destacar que, com a ACEC-Patronal de les Consultores de Catalunya, hem arribat a un acord per coorganitzar amb la Generalitat de Catalunya i Tertúlia Digital el 12×12, que es farà presencialment el 14 de desembre al CaixaForum. A proposta de l’ACEC, parlarem del futur de la Catalunya i de la Barcelona digitals, comptant amb les principals plataformes de reflexió, les quals hem gestionat des de la nostra Patronal, en concret, la Plataforma d’Innovació Urbana. Comptarem amb la presència de la Pilar Conesa, representant d’aquesta plataforma; del Carlos Grau, CEO de la Mobile World Capital; del Mateu Hernández, director general de Barcelona Global; del Miquel Martí, director general de Tech Barcelona; de l’Oriol Alcoba, director general d’Esade Creapolis; de l’Oriol Amat, rector de la UPF, i del Toni Mascaró, líder de Barcelona Connection. És una gran oportunitat de contribuir a la reflexió per part de la nostra Patronal, que hi participarà per doble banda: organització i moderació del debat i presència de les nostres consultores a la jornada.
També vull comentar que aquesta setmana ja hem arrancat els treballs per a l’elaboració de l’estudi de l’impacte de la consultoria a Catalunya que fem amb la UPF-BSM, liderat per Oriol Montanyà, en el que comptem amb el patrocini de sis empreses membres que conformen el grup de treball (Cap GeminiEverisSeidorSettingSII Concatel i T-Systems).
Finalment, aquesta setmana també hem celebrat la primera reunió de treball d’un dels temes previstos en l’acord de l’ACEC amb l’Ajuntament de Barcelona (BIT Habitat), relatiu a l’estudi i l’anàlisi per a la creació d’un Fons d’Inversió per la Innovació, on ha participat una de les nostres empreses sòcies experta en aquest àmbit, Addvante.
Com us vaig dir, arranquem amb força el curs. Ha estat una setmana intensa de feina per seguir posant en valor la consultoria i les nostres empreses sòcies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *