Acec Weekly News

Setmanari de la Patronal de les Consultores de Catalunya

Editorials / Jordi Marín

Reunions amb la Direcció General de Fons Europeus i amb el SOC

Aquesta setmana es va publicar un article d’anàlisi de la Isabel Ordoyo, presidenta de l’ACEC, al diari econòmic Via Empresa al voltant de tot el que hem estat comentant en els darrers mesos: la problemàtica al voltant de la impossibilitat de revisió de les tarifes dels contractes de serveis públics, a més de la inflació del cost del talent i de la manca d’aquest. Creiem que tot això pot perjudicar greument el desenvolupament del país i, per això, reclamem mesures urgents.

Aquests dies seguim treballant com a Patronal en diferents fronts. Per una banda, estem unint esforços amb la Direcció General …
Llegir més…

Com ens afecta la manca de talent com a país?

Des de l’ACEC, fa mesos que estem posant l’accent en aquest tema. És un problema clar i evident, que és crític per a les nostres empreses i el nostre país.

No tenim suficients professionals per cobrir la demanda que necessiten les empreses i els nostres clients en l’actualitat. Ens trobem en un moment de plena transformació organitzacional, estratègica, tecnològica, digital… Les empreses necessiten avui més que mai transformar-se i estar acompanyades de les nostres consultores. Es necessiten milers de professionals dels sectors tecnològics i de consultoria per cobrir aquesta demanda. Avui no hi és aquest talent, no som …
Llegir més…

Canal TV

White papers

Machine Learning, Inteligencia Artificial y Big data

Machine Learning, Inteligencia Artificial y Big data

La irrupción de nuevas tecnologías aplicadas al análisis de datos puede arrastrar a las empresas a una sensación de vértigo. No …
Leer Más

Producción y contenidos: BARCELONADOT y COMUNICANDING 

La Patronal de les Consultores de Catalunya

Representem i som la veu col·lectiva de les Empreses Consultores de Catalunya, ocupem a més de 40.000 persones, professionals d’alt valor afegit i tenim un impacte econòmic de més de 3.000MEUR a Catalunya. Defensem els interessos de les nostres empreses de manera col·lectiva, promovent la professionalitat, l’ètica i la qualitat dels nostres serveis, treballem per aportar coneixement, promoure debat i crear opinió sobre temes d’interés per a les institucions, els organismes públics i privats i la societat catalana.

Aquesta es la nostra força

Empreses adherides

ATMIRA – AYESA – BILBOMATICA – BLUETAB SOLUTIONS – CAP GEMINI 
CEDEC – CEGOS – DELOITTE – DXC TECH – EY
GETRONICS – OESIA – SOPRA STERIA
UNISYS – VASS – VIEW NEXT
WORLDLINE

Informes ACEC

Consultores Catalunya 2021

Situació, resultats i previsions del secto consultor a Catalunya

La Associació d ‘empreses Consultores de Catalunya (ACEC) presentarà el 2021 el primer informe anual sobre la consultoria a Catalunya.
El sector en xifres 2021, elaborada, amb la informació procedent de les principals empreses de consultoria que operen a Catalunya.

Missió

5/5
Declaracions de la vicepresidenta pendents de incloure.
Isabel Montoyo
Vicepresidenta
5/5
Declaracions del vicepresident pendents de incloure.
Santiago Aguilera
Vicepresident
5/5
Som la Patronal de les empreses consultores de Catalunya, la veu col·lectiva de la Consultoria a Catalunya amb més de 40.000 persones empleades i un impacte de més de 3.000MEUR de facturació a casa nostra, aquesta és la nostra força.
Jordi Marín
Director general

ACEC AWARDS 2021

L’associació de consultores de Catalunya atorga els premis ACEC
a les institucions, organismes i empreses que al llarg de l’any
s’han distingit en la seva innovadora tasca empresarial
a favor el progrés de Catalunya

ACEC CONSULTORES DE CATALUNYA
Avinguda Portal de l’Àngel, nº 36, 3º 
08002 – BARCELONA
NIF.: G60598687
Tel.: 93 492 57 37
email: info@asocat.org