Acec Weekly News

Setmanari de la Patronal de les Consultores de Catalunya

Editorials / Jordi Marín

ACEC contribueix a l’èxit del 12×12 aportant una important dosi de talent local

El passat dimarts 14 de desembre es va celebrar el 12×12 al CaixaForum, una jornada de reflexió sobre la digitalització a Catalunya coorganitzada per Tertulia DigitalPIMEC, l’ACEC i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

Jo mateix, com a director general de l’ACEC, vaig tenir el plaer de moderar dues taules rodones al voltant del futur digital de Catalunya, introduïdes per Susana Prado, membre de la junta directiva de l’ACEC.

En el primer diàleg, ‘El futur digital de Catalunya I’, hi van intervenir Carlos Grau, CEO de la Mobile World Capital BarcelonaIsabel Ordoyo, presidenta de l’ACEC; Mateu Hernández, president de Barcelona Global, i Oriol Amat, rector …
Llegir més…

Des de l’ACEC estem contribuint a construir el futur digital de Catalunya

Estem a menys de dues setmanes del 12×12 que, com sabeu, aquest any coorganitzem conjuntament amb Tertulia Digital la Generalitat de Catalunya i PIMEC.
Aquests dies heu pogut anar veient vídeos d’algunes de les nostres consultores (Sopra SteriaInetum, SII Concatel…) parlant-ne i escalfant motors per al debat.
La nostra patronal hi tindrà un important protagonisme, ja que hi participarà la nostra presidenta, Isabel Ordoyo; la membre de la Junta Susana Prado, i jo mateix, moderant dues de les taules cabdals.
En concret, en les nostres taules volem abordar el futur digital de Catalunya, de la nostra economia i del nostre sistema d’innovació, i ho volem fer …
Llegir més…

Canal TV

White papers

Machine Learning, Inteligencia Artificial y Big data

Machine Learning, Inteligencia Artificial y Big data

La irrupción de nuevas tecnologías aplicadas al análisis de datos puede arrastrar a las empresas a una sensación de vértigo. No …
Leer Más

Producción y contenidos: BARCELONADOT y COMUNICANDING 

La Patronal de les Consultores de Catalunya

Representem i som la veu col·lectiva de les Empreses Consultores de Catalunya, ocupem a més de 40.000 persones, professionals d’alt valor afegit i tenim un impacte econòmic de més de 3.000MEUR a Catalunya. Defensem els interessos de les nostres empreses de manera col·lectiva, promovent la professionalitat, l’ètica i la qualitat dels nostres serveis, treballem per aportar coneixement, promoure debat i crear opinió sobre temes d’interés per a les institucions, els organismes públics i privats i la societat catalana.

Aquesta es la nostra força

Empreses adherides

ATMIRA – AYESA – BILBOMATICA – BLUETAB SOLUTIONS – CAP GEMINI 
CEDEC – CEGOS – DELOITTE – DXC TECH – EY
GETRONICS – OESIA – SOPRA STERIA
UNISYS – VASS – VIEW NEXT
WORLDLINE

Informes ACEC

Consultores Catalunya 2021

Situació, resultats i previsions del secto consultor a Catalunya

La Associació d ’empreses Consultores de Catalunya (ACEC) presentarà el 2021 el primer informe anual sobre la consultoria a Catalunya.
El sector en xifres 2021, elaborada, amb la informació procedent de les principals empreses de consultoria que operen a Catalunya.

Missió

5/5
Declaracions de la vicepresidenta pendents de incloure.
Isabel Montoyo
Vicepresidenta
5/5
Declaracions del vicepresident pendents de incloure.
Santiago Aguilera
Vicepresident
5/5
Som la Patronal de les empreses consultores de Catalunya, la veu col·lectiva de la Consultoria a Catalunya amb més de 40.000 persones empleades i un impacte de més de 3.000MEUR de facturació a casa nostra, aquesta és la nostra força.
Jordi Marín
Director general

ACEC AWARDS 2021

L’associació de consultores de Catalunya atorga els premis ACEC
a les institucions, organismes i empreses que al llarg de l’any
s’han distingit en la seva innovadora tasca empresarial
a favor el progrés de Catalunya

ACEC CONSULTORES DE CATALUNYA
Avinguda Portal de l’Àngel, nº 36, 3º 
08002 – BARCELONA
NIF.: G60598687
Tel.: 93 492 57 37
email: info@asocat.org