Saltar al contenido

Acec Weekly News

Setmanari de la Patronal de les Consultores de Catalunya

Editorials / Jordi Marín

La transformació digital de les organitzacions, a Lisboa

Aquesta setmana vaig tenir l’honor de participar en la primera edició del Digital With Purpose Global Summit 2022 de Lisboa.

Seguint en la línia del que vaig reflexionar en l’anterior editorial sobre la necessitat de la transformació digital en les organitzacions, a Lisboa vaig poder transmetre la importància de crear nous models de negoci i un nou management vinculat a noves competències i perfils, i totes les oportunitats que això genera.

Aquest moviment, acompanyat de la digitalització i la sostenibilitat, és el futur de les organitzacions. Per a nosaltres, era molt important poder ser a Lisboa com a …
Llegir més…

Participació al Digital With Purpose Global Summit 2022 de Lisboa

Tinc el privilegi de poder assistir i participar com a ponent al Digital With Purpose Global Summit 2022 de Lisboa, com a director general de l’ACEC i expert en transformació digital. L’objectiu general d’aquest congrés, que reuneix ponents d’alt nivell i que tindrà lloc el 27 de setembre, és la contribució de la transformació digital i la innovació a l’impacte de les organitzacions en la sostenibilitat.
La transformació digital pot tenir un impacte positiu en el nostre entorn. Per això, és un aspecte clau en els processos de canvi de les empreses.
Per exemple, pel que fa a l’eficiència energètica, …
Llegir més…

Canal TV

White papers

Machine Learning, Inteligencia Artificial y Big data

Machine Learning, Inteligencia Artificial y Big data

La irrupción de nuevas tecnologías aplicadas al análisis de datos puede arrastrar a las empresas a una sensación de vértigo. No …
Leer Más

Producción y contenidos: BARCELONADOT y COMUNICANDING 

La Patronal de les Consultores de Catalunya

Representem i som la veu col·lectiva de les Empreses Consultores de Catalunya, ocupem a més de 40.000 persones, professionals d’alt valor afegit i tenim un impacte econòmic de més de 3.000MEUR a Catalunya. Defensem els interessos de les nostres empreses de manera col·lectiva, promovent la professionalitat, l’ètica i la qualitat dels nostres serveis, treballem per aportar coneixement, promoure debat i crear opinió sobre temes d’interés per a les institucions, els organismes públics i privats i la societat catalana.

Aquesta es la nostra força

Empreses adherides

ATMIRA – AYESA – BILBOMATICA – BLUETAB SOLUTIONS – CAP GEMINI 
CEDEC – CEGOS – DELOITTE – DXC TECH – EY
GETRONICS – OESIA – SOPRA STERIA
UNISYS – VASS – VIEW NEXT
WORLDLINE

Informes ACEC

Consultores Catalunya 2021

Situació, resultats i previsions del secto consultor a Catalunya

La Associació d ‘empreses Consultores de Catalunya (ACEC) presentarà el 2021 el primer informe anual sobre la consultoria a Catalunya.
El sector en xifres 2021, elaborada, amb la informació procedent de les principals empreses de consultoria que operen a Catalunya.

Missió

5/5
Declaracions de la vicepresidenta pendents de incloure.
Isabel Montoyo
Vicepresidenta
5/5
Declaracions del vicepresident pendents de incloure.
Santiago Aguilera
Vicepresident
5/5
Som la Patronal de les empreses consultores de Catalunya, la veu col·lectiva de la Consultoria a Catalunya amb més de 40.000 persones empleades i un impacte de més de 3.000MEUR de facturació a casa nostra, aquesta és la nostra força.
Jordi Marín
Director general

ACEC AWARDS 2021

L’associació de consultores de Catalunya atorga els premis ACEC
a les institucions, organismes i empreses que al llarg de l’any
s’han distingit en la seva innovadora tasca empresarial
a favor el progrés de Catalunya

ACEC CONSULTORES DE CATALUNYA
Avinguda Portal de l’Àngel, nº 36, 3º 
08002 – BARCELONA
NIF.: G60598687
Tel.: 93 492 57 37
email: info@asocat.org