Saltar al contenido

La tecnologia: driver de transformació

Aquesta setmana he pogut assistir a dos esdeveniments importants a casa nostra: la reunió anual del Cercle d’Economia i la Mobile Week, a la Politècnica de Manresa.

 

Al Cercle d’Economia s’ha parlat sobre temes rellevants com l’energia, la indústria i el sector de la tecnologia amb gent de primer nivell en aquests àmbits, i a la Mobile Week s’ha reflexionat sobre l’impacte de la tecnologia en la nostra societat.

 

La conclusió més destacable que extrec d’ambdues jornades és que la tecnologia està transformant les nostres vides. És un dels drivers de transformació de la nostra societat, de la nostra economia i de les nostres empreses i organitzacions. Per exemple, quan parlem d’energia, al final també parlem de tecnologia (tecnologies de futur, innovació…).

 

Com a Patronal de les Consultores de Catalunya, tenint un gran gruix dels associats que es dedica al sector tecnològic, ens ratifiquem en la capacitat i el valor que caracteritza les nostres consultores. Ho han estat sempre, però avui més que mai han de ser i són protagonistes d’aquesta transformació. Tant pel valor que aporten com per l’impacte que tenen sobre el teixit econòmic del nostre país. Per tant, són cabdals per a la competitivitat de casa nostra. Això es veu estrangulat per la manca de talent i la inflació de preus. Hem de ser conscients entre tots que hem de prioritzar el talent en aquests àmbits i treballar per la competitivitat del nostre país, i aquesta qüestió és primordial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *