Saltar al contenido

La transformació digital de les organitzacions, a Lisboa

Aquesta setmana vaig tenir l’honor de participar en la primera edició del Digital With Purpose Global Summit 2022 de Lisboa.

 

Seguint en la línia del que vaig reflexionar en l’anterior editorial sobre la necessitat de la transformació digital en les organitzacions, a Lisboa vaig poder transmetre la importància de crear nous models de negoci i un nou management vinculat a noves competències i perfils, i totes les oportunitats que això genera.

 

Aquest moviment, acompanyat de la digitalització i la sostenibilitat, és el futur de les organitzacions. Per a nosaltres, era molt important poder ser a Lisboa com a Patronal de les Consultores de Catalunya. La tasca de les consultores en l’acompanyament dels clients i en l’orientació cap a aquest camí és fonamental.

 

D’altra banda, reprenent una qüestió que ja vam anunciar en els passats editorials, us vull informar que ja està força actiu el Grup de Treball amb el SOC. Aquesta setmana hem celebrat diverses reunions per treballar en la línia del talent digital i en la cerca de fórmules amb l’objectiu que les nostres empreses puguin definir les seves necessitats i d’establir mecanismes per remar cap a aquest futur. Estem construint peces i mecanismes per a poder garantir el futur del nostre país.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *