Saltar al contenido

No ens aturem

Una setmana més, seguim treballant per augmentar la presència de la nostra Patronal i per millorar els serveis als nostres associats.

A finals de la setmana passada vam tenir l’ocasió de reunir-nos amb en Xavier Paton, Gerent d’Àrea d’Agenda 2030, Transició Digital i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, per conèixer els projectes estratègics que està desenvolupant i poder contribuir-hi com a Patronal.

Aquesta mateixa setmana també ens hem reunit amb l’Anna Majó, Business Innovation Director de Barcelona Activa, que ens ha explicat de primera mà els projectes que s’estan impulsant al voltant de la promoció de la innovació empresarial a Barcelona. En aquest sentit, des de l’ACEC estem cercant també la millor manera de col·laborar-hi, us anirem informant.

Ahir dijous ens vam poder reunir amb en Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona, per conèixer els projectes d’aquesta important entitat del nostre territori i establir sinergies amb el sector de la consultoria.

Seguint en aquesta línia, avui ens trobarem de la mà de Foment amb l’AFME, l’Associació de Fabricants de Material Elèctric, per analitzar els seus projectes i l’acompanyament de les nostres consultores en el marc dels fons dels Next Generation.

D’altra banda, continuem treballant per millorar les nostres capacitats i serveis i, ben aviat, a banda de la Comissió de Talent que ja vam anunciar la setmana passada, posarem en marxa la Comissió de Comunicació.

En l’àmbit de la comunicació, ja podeu veure l’entrevista que li hem fet aquesta setmana a Joan Carrillo, director general de SII Concatel, amb qui obrim el nou espai «Who’s who» al nostre web, on anirem presentant i coneixent els nostres associats.

Per últim, només em queda desitjar-vos a tots i a totes una feliç Diada de Sant Jordi!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *