Saltar al contenido

Participació al Digital With Purpose Global Summit 2022 de Lisboa

Tinc el privilegi de poder assistir i participar com a ponent al Digital With Purpose Global Summit 2022 de Lisboa, com a director general de l’ACEC i expert en transformació digital. L’objectiu general d’aquest congrés, que reuneix ponents d’alt nivell i que tindrà lloc el 27 de setembre, és la contribució de la transformació digital i la innovació a l’impacte de les organitzacions en la sostenibilitat.
La transformació digital pot tenir un impacte positiu en el nostre entorn. Per això, és un aspecte clau en els processos de canvi de les empreses.
Per exemple, pel que fa a l’eficiència energètica, en un moment d’emergència climàtica i d’inflació de preus, aquest tema esdevé cabdal en les organitzacions.
Considero que és molt important que s’implanti aquesta digitalització amb propòsit i que les nostres organitzacions hi pensin i hi actuïn.
Les nostres consultores treballen cada dia per ajudar i conduir els clients en els processos de digitalització i transformació de les seves empreses, i contribuir a aquest propòsit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *