Saltar al contenido

Presentació del primer informe de l’impacte de la consultoria a Catalunya el 22 de novembre

Dimarts 22 de novembre, a les 12 h, l’ACEC-Patronal de les Consultores de Catalunya i un equip d’investigació de la UPF Barcelona School of Management presentem a la Sala Versa de la UPF-BSM el primer informe de l’impacte de la consultoria a Catalunya.

Fins a aquest moment, el sector de la consultoria a Catalunya no comptava amb cap estudi que permetés quantificar la seva contribució en el nostre desenvolupament econòmic i social. Amb la motivació de calcular el valor real de les empreses de consultoria, des de l’ACEC vam encarregar a la UPF Barcelona School of Management l’elaboració d’aquest estudi.

Mitjançant aquest informe, avui podem objectivar i constatar allò que molts sospitàvem: la consultoria és uns dels sectors cabdals de la nostra economia. Les nostres empreses treballen cada dia amb milers i milers de clients d’aquí i d’arreu, donant-los suport i gestionant la seva estratègia, la seva transformació digital, els seus processos clau, la seva internacionalització i un llarg etcètera de serveis que impacten en el futur de la nostra economia i el nostre país.

Voldria donar el meu sincer agraïment a l’equip de recerca de la UPF-BSM pel seu esforç i la seva professionalitat, i també a les empreses de la Patronal que ens han aportat dades per poder elaborar valoracions qualitatives i, en especial, a aquelles que han patrocinat aquest informe.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *