Saltar al contenido

Presentem el postgrau en Consultoria amb EADA

Dimecres vam presentar el nou postgrau en Consultoria que hem dissenyat conjuntament amb l’escola de negocis EADA. En la conversa, en què vam reflexionar sobre el present i el futur de la consultoria, hi vam participar Jordi Díaz, degà d’EADA; Isabel Ordoyo, presidenta de l’ACEC; Ramon Costa, director dels postgraus de Projectes i Transformació Digital d’EADA, i jo mateix, com a director general de l’ACEC.

Vam destacar la importància de la consultoria com a sector, d’alt valor afegit i alta ocupació, i l’impacte transversal que té a tota l’economia. La consultoria és molt necessària en un context tan incert i complex com l’actual. Des de la part estratègica i de nous models de negocis passant per tots els àmbits funcionals (amb especial importància en la transformació digital) i operatius de l’empresa. La consultoria hi és present i és necessària.

Pel que fa a la professió, vam reflexionar sobre la necessitat de tenir coneixement i experiència però també mètode. La consultoria ha evolucionat de realitzar només una diagnosi a també acompanyar el client fins al final per implantar els nous models de negoci o estratègies.

Al nou postgrau en consultoria, l’ACEC aportarà l’experiència i el coneixement de les consultores que hi col·laboren, com KPMGSII ConcatelNTT DATAIdeas for ChangeAddVante o AKTIOS. Hi participen impartint classes, masterclass (sostenibilitat, innovació, ciberseguretat) i també exercint d’acompanyants en els treballs finals.

És una iniciativa que arriba en un moment adequat, en què el mercat necessita molt talent. Aquesta aliança important de futur donarà fruits ben aviat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *