Saltar al contenido

Proseguim els contactes i la difusió de la nostra marca

Iniciem el mes de març treballant com sempre per augmentar la presència i la incidència de la nostra Patronal. Dilluns ens vam reunir amb en Ramon Maspons, Chief Innovation Officer de l’AQUAS del Departament de Salut, una de les persones clau en la innovació en salut al nostre país, que ens va explicar de primera mà el pla #salut2030. També ens hem adherit al manifest que ha presentat la nostra Patronal de referència, Foment del Treball, per una aposta decidida de futur. A més, la setmana vinent, ens trobarem amb Oriol Amat, degà del Col·legi d’Economistes i de la BSM-UPF.

El proper dilluns, dia 8 de març, és el Dia Internacional de la Dona. Des de l’ACEC, farem difusió a les nostres xarxes socials d’una entrevista a Isabel Ordoyo, presidenta en funcions, que ens parlarà de la situació de la dona en el món de la consultoria. També podreu escoltar a través dels nostres canals el programa de ràdio d’en Tomàs Cascante, sobre Dona TIC, en col·laboració amb la Generalitat i la Cambra de Barcelona, en què participaré com a director general de l’ACEC.

Al nostre web (www.consultorescatalunya.com) podreu seguir aquesta setmana l’entrevista que li hem fet al nou associat Jordi Martínez, soci director d’ECOGESA, del grup AddVANTE.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *