Saltar al contenido

Reafirmant el nostre paper dins de la societat i de l’àmbit econòmic

Volem informar-vos a tots que dijous a la tarda ens vam reunir amb Victòria Alsina, consellera d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya.

Per la nostra banda, vam posar en valor la nostra Patronal i vam explicar la nostra funció i el nostre paper dins de la societat i de l’àmbit econòmic.
Alsina ens va explicar l’estructura de la conselleria, dividida en tres blocs: conselleria d’Exteriors, la forta aposta pel Govern obert i les dades obertes i, per últim, la cooperació tant nacional com internacional.

A partir d’aquí van sorgir diverses possibilitats de col·laboració, tant pel que fa a l’acció institucional exterior com per l’organització de missions mitjançant les quals puguem aprendre com a associació. A més, en el projecte de dades obertes de futur, les nostres empreses hi poden jugar un paper important.
A la trobada hi vam assistir la Isabel Ordoyo, directora de divisió Sector Públic de Capgemini Engineering i presidenta en funcions de l’ACEC; les consultores IBMAccenture i NTT DATA, i jo mateix, com a director general de l’ACEC.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *