Saltar al contenido

RECORDATORI: Presentació del primer informe de l’impacte de la consultoria a Catalunya (22/11/2022)

En l’editorial d’avui, us voldríem recordar i animar-vos a acompanyar-nos a la presentació del primer informe de l’impacte de la consultoria a Catalunya, que tindrà lloc dimarts 22 de novembre a les 12 h a la Sala Versa de la UPF Barcelona School of Management.

Fins a aquest moment, el sector de la consultoria a Catalunya no comptava amb cap estudi que permetés quantificar la seva contribució en el nostre desenvolupament econòmic i social. Per aquest motiu, l’ACEC va encarregar a la UPF-BSM l’elaboració d’aquest informe. Avui podem objectivar i constatar allò que molts sospitàvem: la consultoria és uns dels sectors cabdals de la nostra economia. Presentarem dades tan rellevants com, per exemple, el total d’empreses de consultoria de Catalunya, el total de treballadors que reuneixen, la facturació de l’any 2021, el percentatge que suposa del PIB aquest sector, la xifra de productivitat per empleat, etc.

A l’inici de la presentació, José M. Martínez-Sierra, director general de la UPF Barcelona School of Management, donarà la benvinguda als assistents. Marta Curto, directora general d’Anàlisi Prospectiva i Econòmica de la Generalitat de Catalunya, i Joan Romero, director executiu d’ACCIÓ, seran els encarregats de la cloenda. Un cop finalitzat l’acte, convidarem a tothom a una copa de cava per celebrar tots junts l’assoliment d’aquesta fita.

Voldria mostrar de nou el meu agraïment a l’equip de recerca de la UPF-BSM pel seu esforç i la seva professionalitat, i també a les empreses de la Patronal que ens han aportat dades per poder elaborar valoracions qualitatives i, en especial, a aquelles que han patrocinat aquest informe.

Ens veiem dimarts a les 12 h! Us hi esperem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *