Saltar al contenido

Reunió amb el CTTI de la Generalitat

Aquest dilluns ens vam reunir la presidenta de l’ACEC, Isabel Ordoyo; diversos membres de la Junta Directiva i jo mateix, com a director general, amb directius del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) per conversar sobre un dels temes que estem insistint més des de la nostra Patronal: l’augment dels costos del talent i la necessitat, entre d’altres, que l’Administració valori i permeti actualitzar en els contractes de serveis a mitjà i llarg termini les mateixes. Hem obtingut respostes de la impossibilitat jurídica d’acord amb el marc de la llei de contractes de serveis públics. Igualment, però, el CTTI i la pròpia Secretaria de Polítiques Digitals en són conscients i estan abordant diferents mesures en el si de la seva contractació per tal de poder atendre aquesta demanda.

 

Com sabeu, ja abans de l’estiu, es va constituir el Grup de Treball SOC – ACEC, que treballarà per pal·liar la manca de recursos del nostre sector. Les pròximes setmanes es desplegaran diferents reunions per concretar aquesta voluntat en el marc dels programes del SOC.

 

Finalment, aquesta setmana, he publicat un article a Via Empresa com a expert en transformació digital i innovació, en què reflexiono al voltant de la importància de la gestió pública en la competitivitat del país. Necessitem una gestió pública adaptada a la nova societat, a la nova era que estem vivint. Cal continuar competint i creixent i la gestió pública ha d’acompanyar i generar context. Les tendències d’aquest nou entorn estan vinculades a tres eixos: la transformació digital, la sostenibilitat i les persones. D’aquesta manera, algunes pistes de la nova administració, tenint en compte el context plantejat, podrien ser: l’administració en xarxa, l’administració i govern d’ecosistema, l’administració digitalitzada, l’administració innovadora i l’administració amb coneixement. Ho volia destacar avui perquè, en el moment en què estem, ens cal una administració competitiva.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *