Saltar al contenido

Reunió amb els grups parlamentaris

Ahir vam tenir l’oportunitat de reunir-nos amb els diferents grups parlamentaris. Hi vam assistir Susana Prado, directora general d’Inetum a Catalunya; Joan Carrillo, director general de SII ConcatelAnna Forment, directora de Sector Públic i Sanitat de NTT DATA, i jo mateix, com a director general de l’ACECFoment del Treball ens va donar suport en la gestió i la coordinació d’aquesta trobada.

En aquesta reunió, vam poder posar en valor la Patronal i allò que representa com a sector pel que fa a l’impacte que té en el PIB català i el coneixement que reuneix de totes les àrees empresarials.

Vam traslladar als grups parlamentaris les nostres inquietuds, com la manca de talent, que suposa un problema en un sector en alt creixement, tenint en compte la competència global. En aquest sentit, s’ha de posar en valor la tasca del consultor i procurar que tingui una retribució justa i equiparada en relació amb el coneixement.

Avui en dia, la competència és global. Necessitem apostar per la transformació digital i les nostres consultores hi juguen un paper important. Totes les mesures que puguin beneficiar l’atracció de talent i el creixement del sector seran molt significatives.

Per últim, vam poder intercanviar les dades de contacte per mantenir una comunicació continuada i aprofitar la intel·ligència col·lectiva en tots els àmbits legislatius en què pugui aportar valor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *