Saltar al contenido

Reunions al voltant de la manca de talent i els contractes de serveis públics

Aquesta setmana, des de la Patronal de les Consultores de Catalunya, hem tingut dues reunions importants.

Per un costat, ens vam trobar amb el secretari de Polítiques DigitalsDavid Ferrer; amb la directora general de Societat DigitalJoana Barbany, i amb la directora general de Contractació Pública de la GeneralitatNeus Colet, per analitzar una de les qüestions que estem lluitant en els darrers mesos: la no possibilitat de revisió dels contractes de serveis públics. D’acord amb el marc actual, és difícil aquesta revisió, però sí que es van contemplar possibilitats o línies de treball que poden dur en el futur a què es reconegui el valor de les nostres consultores en els contractes de serveis públics.

Ens hem reunit també amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb qui hem establert un grup de treball estable. En aquesta reunió, en què hi van assistir diferents representants de les empreses sòcies de la Patronal, es van acordar diferents línies de treball, com l’anàlisi dels perfils que manquen en el mercat perquè el SOC els pugui estudiar. També vam parlar del programa FP Dual i de l’enllaç amb les ofertes formatives d’alguns centres educatius, que pot contribuir de forma positiva en aquesta qüestió de la manca de talent. D’aquesta manera, s’han obert línies de treball molt interessants per solucionar aquest problema que estem posant sobre la taula: la manca de talent i el futur del nostre país. Aquest grup de treball ja ha començat a funcionar i a generar fruits.

En les pròximes setmanes tenim l’agenda força plena. Tenim previst seguir amb les trobades amb el tercer sector amb la voluntat que la Patronal i les seves empreses puguin ajudar aquestes organitzacions a gestionar els fons Next Generation. Ho estem analitzant amb la directora general de Fons Europeus de la Generalitat de CatalunyaMariona Sanz. També hi ha prevista la visita de la Patronal al D-Factory de la Zona Franca.

La Patronal no descansa i segueix treballant en tots aquells temes d’interès per a les nostres consultores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *