Saltar al contenido

Reunions amb la Direcció General de Fons Europeus i amb el SOC

Aquesta setmana es va publicar un article d’anàlisi de la Isabel Ordoyo, presidenta de l’ACEC, al diari econòmic Via Empresa al voltant de tot el que hem estat comentant en els darrers mesos: la problemàtica al voltant de la impossibilitat de revisió de les tarifes dels contractes de serveis públics, a més de la inflació del cost del talent i de la manca d’aquest. Creiem que tot això pot perjudicar greument el desenvolupament del país i, per això, reclamem mesures urgents.

 

Aquests dies seguim treballant com a Patronal en diferents fronts. Per una banda, estem unint esforços amb la Direcció General de Fons Europeus, específicament pel tema dels Next Generation, amb qui hem mantingut una reunió sobre com podem donar suport al tercer sector. Amb la Mariona Sanz, directora general de Fons Europeus, estem valorant les possibilitats d’un acord entre la Patronal i la Direcció General per oferir acompanyament al tercer sector (com es poden beneficiar d’aquests fons i com gestionar-los).

 

D’altra banda, en les pròximes setmanes mantindrem una reunió entre el grup de treball de l’ACEC i el Servei Català d’Ocupació (SOC), amb qui estem treballant al voltant del talent per establir plans de xoc i formar aquest talent tan necessari per al sector i reduir així el gruix d’aturats.

 

A més, en dues setmanes tindrà lloc l’Assemblea de l’ACEC, amb un dinar a posteriori amb el president del Port de Barcelona Damià Calvet.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *