Saltar al contenido

Seguim a tota marxa

Seguim l’activitat frenètica d’aquestes últimes setmanes. Destacar la reunió de dilluns passat amb en Michael Donaldson, Comissionat per la Innovació i la Transformació Digital de l’Ajuntament de Barcelona, i la Yolanda Lacasa, Gerent del BIT Habitat de l’Ajuntament. A banda de conèixer de primera mà les activitats del Comissionat i del BIT Habitat, es va presentar el conveni que està en procés de signatura entre la nostra patronal i l’Ajuntament, que inclou, a banda de la cessió d’espais a Ca l’Alier, la possibilitat de treballar en la creació d’un Fòrum per la Innovació de la Gestió Pública o l’anàlisi per l’impuls d’un Fons d’Inversió per iniciatives urbanes innovadores. Igualment, aquesta setmana ens hem reunit amb en Jordi Garcia, Director d’Estratègia i Operacions d’ENISA, del Ministeri d’Indústria, amb el que hem pogut aprofundir sobre els projectes dels Fons Next Generation.

Aquesta activitat intensa seguirà les pròximes setmanes amb la trobada amb en Ramon Maspons, Chief Innovation Officer de l’AQUAS del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta setmana també estem altre cop d’enhorabona per l’entrada d’un altre nou soci, en aquest cas SOPRA-STERIA (www.soprasteria.es), una important consultora, i seguim treballant per ampliar la nostra representativitat com a Patronal de la Consultoria a Catalunya.

Al nostre web (www.consultorescatalunya.com) podreu seguir aquesta setmana l’entrevista que li hem fet la nova sòcia, Gimena Uhrich, fundadora i directora d’INHAUS.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *