Saltar al contenido

Seguim fent sentir la nostra veu

Aquesta setmana vull destacar dos temes: en clau interna, la posada en marxa de la Comissió de Talent i, en clau externa, la participació activa en el cicle de trobades PIMEC al voltant del treball en l’era del coronavirus.
La Comissió de Talent, coordinada per l’Esther Sanchez i que ha comptat amb una àmplia participació dels associats en la primera reunió, ha incidit molt en el canvi de context i de talent, en les oportunitats de futur i en la capacitat de la nostra Patronal de posicionar-se com un referent de la reflexió futura del talent i la consultoria. En aquest sentit, esperem anunciar-vos noves iniciatives en els pròxims mesos. Aquí podeu veure un resum en format vídeo de la primera reunió de la Comissió de Talent de la mà d’Esther Sánchez.
La nostra participació en les trobades de PIMEC, parlant sobre innovació i tecnologia al voltant del teletreball segueix amb la nostra voluntat d’incidir en l’entorn, de fer sentir la nostra veu i de contribuir amb el nostre país. En concret, hem abordat no solament el teletreball sinó el que podríem dir el treball del futur. En un context de canvi de la nostra societat i economia, entrem de ple en una nova era, que implica que cal transformar les nostres organitzacions i empreses, fet que requereix una manera de treballar diferent. Un lloc de treball que l’hem definit com a digital, intel·ligent i potenciador del professional. Aquí podeu recuperar en format vídeo la meva intervenció durant la trobada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *