Saltar al contenido

Seguim posant en valor com a Patronal la nostra veu col·lectiva

Aquesta setmana hem tingut l’oportunitat de publicar la nostra opinió al voltant dels fons Next Generation a El Punt Avui i a L’Econòmic. Més enllà dels projectes, que cal que siguin tractors i transformadors i que incideixin en l’estructura de la nostra economia i la nostra societat, hem posat l’accent en la necessitat de la col·laboració publicoprivada, tant en la definició, la implementació i l’execució com en l’avaluació per garantir el seu impacte. Igualment, hem ressaltat la importància de la PIME i, en especial, de la seva transformació digital. Finalment, pel que fa al talent, hem parlat sobre la necessitat de desenvolupar polítiques al voltant del talent STEM, però també del talent consultor per la incidència que té en la nostra societat.
 
En aquesta mateixa línia, vaig participar en el programa de ràdio ‘El Món és Digital’, on vaig poder parlar de la nostra Patronal i de la importància del sector de la consultoria al nostre país.
 
En clau interna, la setmana vinent reunirem la Comissió de Talent amb l’objectiu de seguir desplegant les nostres capacitats internes per posar-les al servei dels nostres associats amb una clara voluntat d’impacte en la nostra societat i la nostra economia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *