Saltar al contenido

Sergi Marcén: «La digitalització és un procés per millorar la qualitat de vida de les persones» – tertúlia(21

El Palau Robert va acollir dimecres tertúlia(21, la trobada sobre el futur digital de Catalunya coorganitzada per Tertulia Digital, PIMEC i la Generalitat de Catalunya.
Tomas Cascante, president de Tertulia Digital; Antoni Cañete, president de PIMEC, i Chema Casas, director general de Telefónica a Catalunya, van donar la benvinguda als assistents.

Vaig tenir el plaer de moderar la taula rodona amb Genís Roca, president de la Fundació Punt CatHelena Torras, CEO PaocapitalIsabel Ordoyo, VP Public Sector & Healthcare Capgemini; Susana Prado, directora general d’Inetum a Catalunya, i Xavier Ferràs, associate professor d’ESADE.

També vaig poder entrevistar Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, sobre els plans de la secretaria i el futur digital de Catalunya: «La digitalització és un procés per millorar la qualitat de vida de les persones, no per digitalitzar el país».

La sessió va finalitzar amb un Cocktail Networking en què vam poder seguir debatent i compartint experiències sobre la situació actual i el futur de la societat digital a Catalunya.

Gràcies a tots i totes per acompanyar-nos! Ens veiem a la pròxima!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *