Saltar al contenido

La sostenibilitat és un dels drivers de futur de qualsevol companyia

Aquesta setmana he tingut la sort de moderar un debat al voltant de la sostenibilitat i l’economia circular, organitzat per Oryon Universal i pel LAB EcoInnova. Hem comptat amb dos grans corporacions, com Familia Torres i Coca-Cola, i dues start-ups vinculades a la sostenibilitat, Bioo i DoGood.

La sostenibilitat és un dels drivers de futur de qualsevol companyia, país i regió. He tingut la sort de veure apostes en tota la cadena de valor, com en el cas de les corporacions, i també innovació de la mà de les dues start-ups, una se centra en com la pròpia naturalesa pot generar energia i l’altra en com les persones poden contribuir a la societat.

No hi ha tornada enrere, el planeta necessita que tots ens posem aquesta estratègia. S’ha d’estendre a tot el mercat i l’economia. És un tema estratègic per als països, per a les empreses i per a les persones, ens estem jugant el nostre futur. Com a director general de l’ACEC, espero que seguim parlant de sostenibilitat, d’economia circular i del futur dels nostres països, regions i empreses.

També he pogut participar aquesta setmana en una taula rodona sobre transformació digital i persones, organitzada per MRC. Hi han participat 75 persones, entre elles empreses com Telefònica i Vueling. La meva intervenció l’he centrada en els motors de la transformació digital: les persones. La transformació digital és un guany per a les persones, perquè automatitza les feines més mecàniques i potencia el valor dels treballadors, a la vegada que afavoreix la flexibilització i la conciliació. S’haurà de fer un esforç en matèria de formació i comunicació, però crearà noves oportunitats i noves formes de treballar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *