Saltar al contenido

tertúlia(21 ja gairebé és aquí!

El pròxim dimecres 15 de febrer se celebrarà la trobada tertúlia(21 al Palau Robert. És un esdeveniment exclusiu dirigit a empresaris i professionals del sector que debatran i compartiran experiències amb un grup d’experts sobre la situació actual i el futur de la societat digital de Catalunya. Inscripcions obertes a https://www.tertulia21.cat/. 

 

Des de l’ACEC, coorganitzem aquest acte com a Patronal de les Consultores de Catalunya conjuntament amb Tertulia Digital, PIMEC i la Generalitat de Catalunya.

 

Com ja sabeu, moderaré la taula rodona de les 10.30 h, en què participaran Genís Roca, president de la Fundació Punt CatHelena Torras, CEO PaocapitalIsabel Ordoyo, VP Public Sector & Healthcare Capgemini, i Xavier Ferràs, associate professor ESADE Business & Law School. A més, entrevistaré Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, sobre els plans de la secretaria i el futur digital de Catalunya. 

 

Seguint amb les novetats, el 24 de febrer ens reunirem amb el director general de LocalretAndreu Francisco, que ens posarà al corrent dels seus projectes i iniciatives per acompanyar els municipis de Catalunya en la seva transformació digital.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *