Saltar al contenido

Transformació digital per fomentar la competitivitat

Aquests dies, seguim amb el punt crític del sector: el talent, la digitalització de les empreses, la transformació digital… Qüestions cabdals per la competitivitat futura del nostre país, en què les consultores hi juguen un paper rellevant.

Dijous vinent participaré com a moderador en un debat organitzat per La Vanguardia i PIMEC, en què abordarem la transformació digital de les PIMES amb ponents d’alt nivell. Hem de seguir treballant i difonent la necessitat de transformar digitalment les nostres empreses.

Igualment, estem treballant aquests dies al voltant de les oportunitats que poden oferir els Next Generation. Tenim una reunió amb la directora general de Fons Europeus, Mariona Sanz, amb qui parlarem sobre com podem ajudar el tercer sector a obtenir aquests fons Next Generation.

Seguim també reflexionant i debatent sobre la manca de talent: les dificultats que això comporta a nivell de costos i com això repercuteix en els contractes de les administracions. Hem programat algunes reunions inicials per tractar aquest tema amb diferents direccions generals del Govern.

Continuem defensant les nostres consultores i la transformació dels nostres clients per contribuir al futur del país, posant en valor la consultoria i la nostra intel·ligència col·lectiva.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *