Saltar al contenido

Trobada amb el conseller d’Economia de la Generalitat

Aquesta setmana ens hem reunit amb el conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró. Per part de l’ACEC hi vam assistir la presidenta Isabel Ordoyo (Capgemini), el Manel Brufau (Indra), la Rosa Rodríguez (T-Systems), en Martí Casamajó (NTT Data), l’Àlex Pérez (Setting), l’Oriol Viaplana (IBM), en Joan Carrillo (SII Concatel), en Lluís Arbat (Accenture), en Francisco Gibert (KPMG) i jo mateix, com a director general.

Li vam traslladar el coneixement de l’ACEC com a Patronal de les Consultores de Catalunya, una àrea clau per a la transformació del país, tant pel mateix sector com per la seva incidència en la resta.

També vam parlar sobre el pressupost del 2022, segons Giró el més gran de la història de la Generalitat, i sobre els Fons Next Generation. El passat mes de desembre ja havien arribat el 85% dels diners compromesos per al 2021, que s’estan començant a executar ara.

Per últim, vam conversar sobre el moment en què es troba el nostre sector actualment: l’alta demanda -ja que les empreses s’estan transformant digitalment- i l’escassetat de talent i recursos humans. En aquest sentit, Giró ens va comentar que estan treballant en una nova llei de contractació i que tindrien en compte les nostres opinions durant el procés. A més, vam dialogar sobre la idea de dissenyar un pla per als joves i difondre les opcions que ofereix el sector TIC.

Abans de finalitzar, no volíem deixar de traslladar al conseller l’activitat que estem duent a terme des de l’ACEC, sobretot l’estudi de l’impacte econòmic i social del sector de la consultoria a Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *