Saltar al contenido

Una aposta clara per la recuperació

Si la setmana passada parlàvem de l’arrencada del nou curs, posant el focus en l’activitat i els objectius de la nostra Patronal, aquesta setmana crec que és important fer-ho des de la perspectiva de les nostres consultores.
Està clar que la pandèmia ha posat sobre la taula una autèntica revolució digital, però també de models de treball, d’organització, de col·laboració, de gestió, de gestió de les persones, de canvis de tendències, etc. És també un període on les administracions més que mai fan una aposta clara per la recuperació, els Fons Next Generation en són un exemple.
Per aquest motiu, aquest és un moment clau per al desenvolupament de l’activitat de les nostres empreses sòcies, ja que és per al que van néixer: acompanyar els seus clients en la transformació, en l’estratègia, en la digitalització, en la implantació de nous models de negoci o en l’aprofitament de manera eficaç de recursos com els Next Generation. Per tant, estem en un moment de mercat únic i les perspectives de creixement de les consultores són considerables.
D’altra banda, les nostres empreses, més enllà de les infraestructures o de les tecnologies, són empreses de persones i coneixement. Com sabem, avui en dia aquest és un gran coll d’ampolla, ja que hi ha manca de recursos STEM i la inflació del mercat (més demanda que oferta), fa que realment hi hagi una competència ‘ferotge’ per captar i retenir talent. I més quan les noves generacions es mouen per paràmetres diferents dels fins ara vigents i quan el teletreball ha canviat l’estratègia de captació de recursos, que ha equiparat el preu dels recursos independentment de la seva localització.
Tot això fa que, tenint un entorn clau de creixement i desenvolupament, hàgim de gestionar les nostres organitzacions de manera molt intel·ligent per poder respondre amb el talent que tenim en aquest entorn, fet que farà que el valor dels nostres serveis dins del mercat sigui encara més alt.
Aquest és el repte. Mirant-ho en perspectiva, possiblement és un dels moments més importants dels darrers anys per a les nostres consultores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *